У Буську відбулася щорічна Різдвяно-новорічна акція “Прощання з колядою”

У Буську відбулася щорічна Різдвяно-новорічна акція “Прощання з колядою”

У неділю, 7 лютого, на площі Ринок біля новорічної ялинки міста Буська за сприяння міського голови Ростислава Сліпця відбулася щорічна Різдвяно-новорічна акція “Прощання з колядою”, участь у якій взяли як окремі виконавці, так і творчі колективи, які діють при народних домах, релігійні хори церков населених пунктів Буської територіальної громади.
У їх виконанні звучали колядки, щедрівки, діти засівали на добро, злагоду і мир в Україні.
На іпровізованій сцені виступили учасники народного вокального ансамблю пісні та музики “Зорецвіт”, народна вокальна формація “Надбужанки”, церковний хор Буської церкви Св.Ап. Петра і Павла, колективи народних домів сіл Побужани, Лісок, Ріпнів, Новий Милятин, Побужани, Кудрявці, Новосілки, Грабова, Яблунівка, вертепне дійство представили учасники художньої самодіяльності НД с.Боложинів.
Під час заходу учасники та глядачі мали можливість насолодилися запашною кавою, придбати свічки з натурального воску, спробувати глінтвейн, надати фінансову допомогу на лікування юній дівчинці з Красного Олесі Мазур. В цей день для її порятунку вдалося зібрати 3.587 грн.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top