У Буську поліцейські затримали зловмисника, який завдав ножових поранень двом своїм знайомим

У Буську поліцейські затримали зловмисника, який завдав ножових поранень двом своїм знайомим

Як встановили правоохоронці, раніше судимий 37-річний місцевий мешканець поранив потерпілих під час конфлікту, який переріс у бійку. За скоєне йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.
Повідомлення про двох чоловіків, доставлених в районну лікарню з ножовими пораненнями, надійшло у поліцію від медиків 18 березня. В одного з потерпілих лікарі діагностували, зокрема, «проникаючі колото-різані рани черевної та грудної порожнини», в іншого – «множинні колото-різані рани грудної клітки та стегна». Стан обох пацієнтів медики оцінили як важкий.
До розкриття злочину були задіяні оперативники карного розшуку поліції Львівщини, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Золочівського районного відділу поліції.
Правоохоронці встановили особи потерпілих – мешканців міста Буськ віком 31 та 41 рік. Також встановлено, що того дня близько 21.00 травмовані прийшли у будинок до свого 37-річного знайомого, який тимчасово мешкає у Буську. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого господар помешкання завдав гостям численних ножових поранень, після чого втік.
Правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.
Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top