У Буській громаді створюють Центр професійного розвитку педагогічних працівників

У Буській громаді створюють Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Сьогодні на сесії Буської міської ради депутати прийняли рішення про створення Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Діяльність центру буде спрямована на професійний розвиток педагогічних працівників закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти та інклюзивно-ресурсного центру. Про це депутатів інформував в.о. в.о. начальника відділу освіти, культури молоді та спорту Буської міської ради Богдан Глуховецький.

У Центрі будуть узагальнювати та поширювати інформацію про можливості професійного розвитку освітян: програми підвищення кваліфікації, вебресурси та інші інструменти, які зможуть стати у нагоді для їхнього професійного зростання. Він також координуватиме діяльність професійних спільнот педагогів і надаватиме психологічну підтримку педпрацівникам.

Керівництво Центром здійснюватиме його директор, якого призначатиме на посаду за результатами конкурсу Буська міська рада.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top