У Заводському відбулося громадське обговорення можливих кандидатів на голову старостинського округу

У Заводському відбулося громадське обговорення можливих кандидатів на голову старостинського округу

Минулої неділі, 31 січня, у приміщенні Народного дому села Заводське громадськість провела обговорення щодо обрання кандидата на посаду старости Заводського старостинського округу (с.Заводське, с.Чаниж, с.Гаївське, с.Стовпин та с.Лісове). Під час такої зустрічі обговорили трьох потенційних кандидатів на посаду старости, а це: колишня секретарка Заводської сільради ради Леся Нагорна, колишній сільський голова Чанижа Ігор Політило,  та соціально активний житель села Заводське Володимир Сірий.

Участь у громадських обговореннях взяли жителі зазначених вище населених пунктів, близько 74-ох осіб та депутат Буської міської ради Василь Кашуба. Попередньо було заплановано виступи кожного з кандидатів, але у підсумку слово мав лише один з них – Володимир Сірий, інші не взяли участі в обговоренні.

Після нетривалих дискусій відбулося голосування, де присутні громадяни більшістю голосів (66 – “За”) підтримали на посаду старости Володимира Сірого, зазначивши це у відповідному протоколі зборів.

А ми нагадаємо, що затверджує старосту депутатський корпус Буської міської ради за пропозицією Буського міського голови. Традиційно депутати заслухають та обговорять претендента (стратегія розвитку, плани, персональні досягнення і т.д).

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top