У Красненській громаді вшанували громадянський подвиг учасників Революції Гідності

У Красненській громаді вшанували громадянський подвиг учасників Революції Гідності

Сьогодні, 21 листопада, біля пам’ятника «Борцям за волю України» в смт.Красне відбулась поминальна панахида та віче-реквієм з відзначення Дня Гідності та Свободи.
Поминальну панахиду відправили о.Степан Жукровський та о.Юрій Толочний.
Перед присутніми виступив селищний голова Роман Фурда, який зазначив, що цей день прийшов до нас в результаті двох революцій – Майдану 2004, коли було свято свободи та Майдану 2013 – Революції Гідності. Українці довели всьому світові, що прагнуть жити в державі де свобода та гідність людини є найвищою цінністю.
«Свобода варта того, щоб за неї боротися! І ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної Сотні, героїв-На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітрідобровольців, які прямо з Майдану йшли на фронт та тих, які з перших днів війни стали на захист країни, віддаючи життя заради України, її незалежність, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь. Ми зазнали і продовжуємо зазнавати болючих випробувань і втратили найкращих. Вічна пам’ять героям, які віддали найдорожче – своє життя за нашу з вами – Гідність та Свободу. Ці життя покладені на вівтар державної незалежності України, волі та демократії», – наголосив Роман Фурда.
Хвилиною мовчання, запаленням свічок та покладанням квітів до пам’ятника «Героям Революції Гідності та всім захисникам незалежності та соборності України» присутні вшанували пам’ять про загиблих.
Патріотичні пісні лунали від тріо “Красняночки” та хору працівників культури.
Завершився захід виконанням пісні

На зображенні може бути: 11 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

«Боже великий, єдиний».
На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top