У Надбужанському “Доброму серці” відзначили День Захисника України

У Надбужанському “Доброму серці” відзначили День Захисника України

У п”ятницю 16 жовтня у Новомилятинському районному дитячому будинку змішаного типу “Добре серце” відбулися святкові заходи з нагоди Дня Захисника України. На святкування до малечі завітали представники районної влади голова РДА Олег Коваль із заступником Богданом Гринишиним, голова районної ради Богдан Глова, головний спеціаліст відділу регіонального розвитку департаменту економічної політики ЛОДА Іван Грубель.

Вихованці закладу та їх наставники-педагоги підготували змістовну концертну програму, у якій були задіяні усі дітлахи «Доброго серця».
Діти співали, жартували, декламували вірші, з словами подяки зверталися до своїх педагогів та усіх тих, хто допомагає закладу та обороняє нашу країну від ворогів на східних теренах.

 

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top