У неділю, 1 серпня, Ожидів відзначив 589-у річницю з дня свого заснування

У неділю, 1 серпня, Ожидів відзначив 589-у річницю з дня свого заснування

Село з багаторічною славною історією, яке зараз у складі Буської міської територіальної громади, працьовитими та талановитими людьми, привітав з святом Буський міський голова Ростислав Сліпець.
“Я радий вітати усіх Вас з Днем села, бо сьогодні ми є великою родиною, в яку об’єднала нас Буська громада. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у цьому гарному і мальовничому селі.
Зичу кожному з Вас, Вашим родинам Божого благословення та заступництва, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою. Нехай серця наповнюються гордістю за рідне село, а Ваша плідна праця завжди буде надійною запорукою щасливого майбутнього”, – сказав у своєму привітанні Буський міський голова.
Також вітали сільчан з Днем села депутат Львівської обласної ради Світлана Стечак та староста Марія Кіндратів.
 Впродовж свята зі сцени біля Народного дому звучали відомі і улюблені пісні у виконанні місцевих аматорів сцени та гостей, жартівливі номери та виступи хореографічних колективів.
На зображенні може бути: 1 особа, стоїть, трава та деревоПоряд діяла фотозона, атракціони для дітей, відбувалася презентація Олеського професійного ліцею, фотовиставка знаного фотокореспондента Зеновія Коваля, пропонували різноманітні смаколики місцеві підприємці, а ще тут можна було позмагатися у грі з настільного тенісу, посмакувати смачним кулішем, який приготували для мешканців села учасники ООС (АТО).
На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top