У селі Андріївка під час пожежі в житловому будинку вогнеборці врятували 70-річну жінку

У селі Андріївка під час пожежі в житловому будинку вогнеборці врятували 70-річну жінку

Пожежа виникла в селі Андріївка Золочівського району в цегляному житловому будинку, розміром 9×8 м.

Як повідомляє пресслужба ДСНС України у Львівській області, повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку «101», 21 жовтня о 23:57.

До місця виклику виїхали рятувальники 14-ої державної пожежно-рятувальної частини Буська  та місцева пожежна команда села Бортків. На момент прибуття вогнеборців до місця події з вікон будинку  вибивалось полум’я.

Рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до проведення робіт з порятунку людини та ліквідації займання.

«Пожежу локалізовано о 00:25 та о 00:39 ліквідовано  в складі ланки газодимозахисної служби.

Під час розвідки в задимленій кімнаті, було виявлено жінку, яка не могла самостійно відчинити двері. Рятувальники виламали двері та вивели жінку на свіже повітря  і передали медикам.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м, пошкоджено стіни та перекриття на площі 20 кв.м.  Врятовано власницю, 1951 року народження. До ліквідації займання залучалось 5 осіб особового складу та 2 одиниці спецтехніки», – розповіли рятувальники.

Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються правоохоронними органами.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top