У селі Соколя сьогодні відбулося етнічне дійство «Свято бундзика»

У селі Соколя сьогодні відбулося етнічне дійство «Свято бундзика»

10 жовтня сотні сільчан та гостей свята насолоджувалися смачною та ексклюзивною стравою – бундзиками, приготування яких у печі з покоління в покоління передають соколянські господині. А ще тут було багато різноманітних смаколиків, куліш, наливка, солодощі. І всім цим можна було поласувати безкоштовно.
 Захід супроводжувався тригодинною концертною програмою, участь у якій взяли талановиті аматори сцени з Соколі та Побужан з вокальними номерами, віршами та сценками, поряд були атракціони для дітей, фотозона, гойдалки, для дорослих працювала виїзна торгівля.
 Привітав мешканців села з святом заступник Буського міського голови Володимир Зеленюх.
“Я щиро здоровлю усіх мешканців села з Святом бундзика та передаю вітання кожному з Вас від Буського міського голови Ростислава Сліпця. Бажаю продовжувати підтримувати й надалі українські традиції, бути дружними, допомагати один одному, розвивати своє рідне село”, – зазначив у своєму виступі заступник міського голови.
Також вітання цього дня лунали для мешканців села від Народного депутата України Олега Синютки, старости Побужанського старостинського округу Тараса Наконечного, духівництва, депутатів Буської міської ради.На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять, на відкритому повітрі та дерево
 Свято вдалося завдяки старанням депутата міської ради Марії Гаєвської, старости Тараса Наконечного, директора Народного дому Андрія Політила та великої кількості жителів села, хто доклав свої руки та серце, аби дійство пройшло на належному організаційному рівні, запам’яталося якнайкраще усім, хто став його учасником.
 Організатори вдячні за підготовку етнічного заходу Буській міській раді та голові Ростиславові Сліпцю, меценатам: підприємцям Павлу Козорісу та Петру Бербеці, директору ДП «Буський лісгосп» Миколі Яворському , лісничому Андрію Людкевичу, гайовим Михайлові Волошину та Андрієві Різуну.
На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top