Цього року у Буській громаді придбали дві кварири для дітей-сиріт

Цього року у Буській громаді придбали дві кварири для дітей-сиріт

Цими днями радісна і довгоочікувана подія сталася у житті вихованки Буського дитячого будинку «Добре серце» Василини Логін. Відповідно до обласної програми забезпечення дітей – сиріт та позбавлених батьківського піклування вона отримала ключі від власної квартири, придбаної за кошти Львівської обласної ради та Буської міської ради за сприянням обласної служби у справах дітей.

На реалізацію Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Львівській області на 2021-2025 роки спрямували субвенцію в сумі 721,5 тис. гривень. Це дало можливість закупити житло для двох осіб у Буській територіальній громаді. Зазначимо, що з обласного бюджету виділили 575,9 тис.грн.(60% від загальної суми), решту 40% з бюджету Буської міської ради.

З початку року на цю мету з обласного бюджету спрямували місцевим бюджетам 2,5 млн грн, з яких 1528 тис.грн використали на придбання житла для 6 осіб із числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

Загалом  у 2021 році в обласному бюджеті на реалізацію цієї Програми передбачено 8 млн гривень.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top