Предстоятель УПЦ (КП) Філарет помолиться у Львові за бійців АТО

Предстоятель УПЦ (КП) Філарет помолиться у Львові за бійців АТО

Візит предстоятеля УПЦ КП до Львівської єпархії відбудеться 11-13 вересня.

Також у ці дні відбудеться щорічна всеукраїнська патріарша проща до місця чудесного явлення Пресвятої Богородиці на Жовківщині.
Програма візиту:
11 вересня, п’ятниця
16.00 – зустріч патріарха Філарета на кордоні Львівської та Рівненської областей (Бродівський р-н)
18.00 – патріарх Філарет відвідає Личаківське кладовище у Львові, де помолиться за спокій душ загиблих Героїв Небесної сотні та воїнів-учасників АТО
12 вересня, субота
10.00 – освячення храму на честь ікони Пресвятої Богородиці «Всецариця». Божественна літургія святителя Іоана Золотоустого (м. Львів, вул. П. Орлика, 1)
18.00 – всенічне бдіння в кафедральному соборі Покрова Пресвятої Богородиці (м. Львів, вул. М. Грушевського, 2)
13 вересня, неділя
Свято покладення чесного поясу Пресвятої Богородиці.
1.00 – божественна літургія святителя Іоана Золотоустого на цілющому джерелі присілка Заглина (с. Монастирок, Жовківський р-н) в рамках щорічної всеукраїнської патріаршої прощі до місця чудесного явлення Пресвятої Богородиці.

Comments

comments

Залишити коментар

Останні Статті

Архів пошуку

Пошук за датою
Пошук у категорії
Пошук у Google

Сайт створено by Yarema Yevgen Інформація «Буського радіо» є інтелектуальною власністю «Редакції Буського районного радіомовлення» За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Буського радіо» гіперпосилання на сайт «Буського радіо» – www.buskeradio.in.ua –є обов'язковим За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець НАША ЕЛЕКТРОННА СКРИНЬКА BUSKERADIO@I.UA.

Top